Julbord på Söderarm 4-19 december – ring 0176-432 12 och boka idag!

Välkommen till ett julbord i härlig skärgårdsmiljö perioden 4-19 december! Med mer än 60 rätter får du hos oss ett rikt, hemlagat och minnesvärt julbord. Till den goda maten dricker du förslagsvis vårt eget Söderarmsöl och tar en hemkryddad Söderarmssnaps till. Julbordet äter du i Tornet – den gamla utkiken i huset Storm. Med 360° utsikt över Ålands hav kommer du att ha en härlig stund du sent kommer att glömma!

Julbord egen grupp med övernattning och bastu/badtunna 4-19 december

Du kan boka in er som grupp på 10-22 personer. Då får ni ett eget julbord, bara för er grupp. Ni har dessutom tillgång till vår vedeldade bunkerbastu och badtunna med vidunderlig havsutsikt i hela 2 timmar. Öl, vin och cider finns att köpa i bastubaren. Handdukar, snacks och vatten/läsk ingår. Ni sover över i något av våra rum där de flesta har havsutsikt. Frukost serveras morgonen efter i vår huvudbyggnad Storm. Båtresa Räfsnäs-Söderarm t.o.r. ingår. Hör av dig så hittar vi ett datum som passar dig och din grupp!
Pris: 3.400 kr/person. 

Julbord egen grupp utan övernattning med bastu/badtunna 4-19 december 

Här får du allt ovanstående, men åker hem samma dag.
Pris: 2.150 kr/person. 

Allmänt julbord med övernattning 7 och 14 december – FULLBOKAT

Nytt datum: 6 december – PLATSER KVAR

Vi har allmänt julbord den 6, 7 och 14 december – öppet för enskilda, par eller mindre grupper. Där kan du som enskild boka in dig och vänner eller familj, även om ni inte är så många. I paketet ingår julbord, båtresa, övernattning och frukost. Ej bastu/badtunna.
Pris 2.950 kr/person.

Allmänt julbord utan övernattning 7 och 14 december – FULLBOKAT

Nytt datum: 6 december – PLATSER KVAR

Vill du inte övernatta så får du många, härliga timmar här men fokuserar på god mat och den härliga miljön och åker hem samma dag.
Pris: 1.750 kr/person.

Resa

Till Söderarm åker du i första hand från Räfsnäs hamn med bekväma Gladan. Båten kan hämta upp från andra platser efter önskemål, ex. Kapellskär eller Norrtälje om det passar dig och din grupp bättre. Detta medför extrakostnad.  Mot pristillägg kan vi kan även ordna alternativ att resa hit med stridsbåt.

Bokning

Kontakta Anngret på
e-post: info@soderarm.com eller
telefon: 0176-432 12